Banner

Szerződést hosszabbított a DVTK és Bánhegyi Bogdán

Szerző: amigeleken.hu | 2024-04-30 17:45:00

"Az a célom, hogy hosszú távon az én nevemmel kezdődjön a DVTK első csapatának összeállítása."


Szerződést hosszabbított a DVTK és saját nevelésű fiatal kapusa, Bánhegyi Bogdán.


Egy évvel ezelőtt hosszabbítottunk szerződést a DVTK-val, de örülök neki, hogy a klub hosszú távon számít rám, ezért megtoldottuk ezt a szerződést még egy évvel, így tényleg minden feltétel adott ahhoz, hogy elérjem az álmaimat - kezdte Bánhegyi Bogdán. - Ehhez egy fontos lépcsőfokot Kecskeméten már sikerült megtennem, hiszen Simon Miklós bizalmának köszönhetően bemutatkozhattam a DVTK első csapatában. Aki ismer, az pontosan tudja, hogy mit jelent számomra ez a klub, így nagyon örülök, hogy átestem a tűzkeresztségen, azonban nyilván nem szeretnék ennyivel megelégedni. Tudom, hogy rengeteg munka vár még rám, de az a célom, hogy hosszú távon az én nevemmel kezdődjön a DVTK első csapatának összeállítása.

A Kazincbarcikával kötött kooperációs szerződésnek köszönhetően egy, a fiatalok számára rendkívül hasznos együttműködésnek lehetek a részese, hiszen így az NB II.-es bajnokságban is van lehetőségem, lehetőségünk bizonyítani, ami mindenképpen elősegíti a fejlődést. Így minden fiatal játékos, köztük én is lépésről-lépésre tudunk haladni, mivel minőségbeli különbség van egy másod- illetve egy harmadosztályú bajnoki között. Igyekszem minden lehetőséget megragadni a fejlődésre, legyen az az első csapat edzése, egy másod- vagy épp egy harmadosztályú bajnoki, hiszen a végső célom - mint már mondtam -, hogy hosszú távon a DVTK első csapatának kapuját védeni hétről-hétre.


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2024-05-01 00:12:07 Kék öves, Tag
legyen úgy ahogy most gondolod, de szerintem én meglátásom szerint ha az ukrán elé igazolnánk egy szinttel jobbat akkor legyünk őszinték akkor is harmadik vagy negyedik számú kapus lehetsz nálunk mert ha jól tudom van még egy Tóth nevű kapusunk is . Sajna szerintem jelenleg nb2 -es szintű kapus vagy!!!
2024-04-30 22:10:23 Piros öves, Veterán
Azt hittem Jurekre több hsz jön.
Vagy csak nem nem olvasnak az emberek?

Szerk is kirakhatja a cikket. :) kólafocin van.
2024-04-30 20:00:51 Fekete öves, Veterán
Gratulálok! Fejlődni, fejlődni, fejlődni!
2024-04-30 19:44:36 Kék öves, Tag
Hajrá Bogi !! Gratulálok , de tudod ez még csak a kezdet . Ezzel a szorgalommal és emberséggel sokra viheted de a rutin is nagyon fontos ! Türelem és szorgalom !!
2024-04-30 19:22:36 Lila öves, Tag
Sok sikert kívánok neked , remélem lassan te leszel az első számú kapusunk!!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...